КАК Тренелариум

Kлуб по алпинизъм и катерене Тренелариум или за кратко КАК е осъществяване на една мечта – да успеем да предадем нашата страст към катеренето, планините, спорта и скалите на всеки, който е готов да изследва непознатото с любопитство, който е готов да се бори, за да получи удовлетворение от усилията си…

Учредителите на клуба сме хора с дългогодишни интереси в областта на спортното катерене, алпинизма и планинарството. Обединени сме от желанието ни да въвеждаме в катеренето деца и нови хора, като споделяме с тях нашата философия за катеренето и алпинизма. Ние имаме визия, която приема, че различните форми на катеренето, алпинизма, ските и планинарството са свързани като отношение към природата и спорта. Вярваме, че истински успешните катерачи, алпинисти и ски-алпинисти са само тези, които осъзнават важността едновременно на спортно-тренировъчния режим и на енергията, която носи практикуването на дейностите ни на открито сред природата. Водим се от принципите на природосъобразно поведение в отношението си към всички дейности, които развиваме.
В нашия клуб сме готови да посрещнем всеки, който е мотивиран да се развива в широката сфера на катеренето и алпинизма и да допринася за развитие на авторитета на организацията ни и на алпийското и катерачно общество в България. Вярваме силно в потенциала на най-младите ни членове заради безкрайния хоризонт от възможности пред тях, но и разчитаме на опита и постоянството на по-големите.

Членството в клуба ще ти даде достъп до специфичен тренировъчен процес, който се периодизира на седмичен, месечен, сезонен и годишен принцип. Ще имаш осигурени възможности да представляваш КАК по състезания, да участваш в спортни лагери, в организирани изкачвания по планини и скали, да се чува думата ти по всички въпроси свързани с управлението и визията на КАК.

Клубните тренировки се провеждат според предварителен график, който е публикуван в календара и са само за членове и кандидат-членове на КАК Тренелариум.

Според разработения тренировъчен план, заниманията се провеждат под контрола на дипломиран треньор по спортно катерене.

Клубните тренировки се провеждат и на открито на скали, но също могат да включват занимания и с други спортове, за да подпомагат процеса на цялостно физическо развитие.

Член на БФКА
Клуб регистриран в обществена полза

Управителен съвет

Председател – Ивайло Анастасов

Членове: Десислава Ангелова, Кирил Попбожиков

Как да кандидатстам за членство?

Моля изпратете заявление за кандидатстване в писмен вид по имейл на climb.trenelarium@gmail.com

Как да кандидатствам за членство?

Моля изпратете заявление за кандидатстване в писмен вид по имейл на climb.trenelarium@gmail.com
КОНТАКТИ

нека да си сверим календарите 🙂

Два пътя се отклоняваха в гората и аз - аз поех по по-неотъпкания! - Робърт Фрост